Abonimet e perseritura

  • Abonim
  • Detajet
  • Pagesa
  • Kompleto
Cdo abonim ka akses ne bastet e sigurta, arbitrazhet Middles dhe Polish Middles per bastevenesit e parazgjedhur per te dyja si Live dhe PreMatch pa patur asnje vonese.
Bastevenesit e parazgjedhur jane disa bastevenes te njohur te cilet jan nje detyrim per arbitrazhin. Vetem pasi te jeni abonuar tek nje nder paketat me poshte , ateher ju mund te shtoni bastevenesit e tjere te cilet jane te perfshire ne listen këtu.

Pyetjet me te shpeshta


ArbMate ju ofron ndoshta cmimet me te uleta per abonimet gjithashtu dhe arbitrazhet me cilesore (mijera arbitrazhe deri ne 300% cdo dite). Ne dime qe jo cdokush ka nje buxhet te madh dhe nuk mund ta perballojne cmimin e abonimit, pra ne jemi perfekt per fillestaret. Me ne ju mund te beni perfitim 10-20% cdo muaj. Ju mund te ndertoni setin tuaj me bastevenes pa qen nevoja te jeni te detyruar te paguani per te gjithe bastevenesit e suportuar sic bejne pothuajse te gjithe konkurentet tane me anetaret e tyre. Kur ju te ndiheni me me pervoje ateher ju mund te kaloni ne hapin tjeter ku mund te shtoni bastevenes te tjere ne setin tuaj.

Po, ju mund ta anulloni abonimin ne cdo kohe dhe ju nuk do te paguani me per te. Te gjitha abonimet ne kete faqe jane te perseritura.

Cdo abonim fillestar me poshte siguron akses tek bastevenesit me popullor te cilet perdoren pothuajse nga te gjitha njerezit qe bejne Arbitrazh: Pinnacle, Bwin, Bet365. Pasi te keni blere abonimin ju mund te shtoni me teper bastevenes ne listen tuaj.

Mund te shtoni bastevenes te tjere tek menuja e profilit, pasi te jeni kyrcur ne llogari. Kontrolloni te gjithe bastevenesit e lejuar këtu. Vereni se mund te blini mund te blini bastevenes shtese per nje minimum prej 30 ditesh. Kjo nenkupton se nese blini nje abonim bazik per 7 dite dhe ju deshironi te shtoni bastevenes te tjere direkt, ju duhet te shtoni abonimin tuaj bazik dhe per 23 dite te tjera pra (30-7=23). Nese ju vendosni te shtoni bastevenes pershembull pas 3 ditesh , ateher juve ju duhet te zgjasni abonimin bazik per 26 dite te tjera pra (30-(7-3)=26)

Po, ju mund te ndryshoni falas vetem nje bastevenes me nje tjeter me te njejtin cmim vetem 1 her cdo 30 dite.

Jo nuk mundeni. Nese ju blini nje abonim ose nje bastevenes shtese , ata do te jene per te dyja Live dhe PreMatch.

E vetmja menyre per tu regjistruar eshte duke blere nje nga abonimet e meposhtme.